Sunday, November 3, 2013

Jak jsem opustila Česko

Poslední pár týdnů jsem strávila loučením se s mými kamarády a rodinou. Celé to bylo smutné a zároveň hrozně milé. Skvělé bylo, že jsem se během tak krátké doby stihla vidět se všemi (bez jasně danného termínu mého odjezdu bychom to určitě několikrát odkládali). A proč to bylo smutné je jasné, navíc k tomu přihrálo to, že já brečím každou chvíli. Nejlepší věc na celém mém odjezdu bylo to, že mi to připomnělo, jak skvělé přátelé mám.

Hodně času jsem strávila s Klárkou a jejím neskutečně roztomilým synem Jiříčkem. 



Indulgence report #1

I know some of you think taking pictures of food is soooo lame! You know what? (Even though I love you two and your opinion means a lot to me) I don't care  :) I keep on taking them. 

Food is experience that needs documentation so it can remind you later. And there are so many new tastes here! Count it for life inspiration (especially when you're a marketing nerd and the packaging is so cool).

1. Believe it or not but even though I've been to London many times before I haven't eaten Fish&Chips yet. At least until the first weekend in here. Jana saved me and took me to local Fish&Chips restaurant in Acton town. It was really good! I even tried the vinegar on my chips but I'm rather a tartar sauce fan.


Saturday, November 2, 2013

Jak jsem jela do Londýna

Myslím, že jsem trochu vynechala vysvětlení proč Little Potato = Brambůrka "vyrazila do Londýna" a proč píše tady celou tuto věc. 

Od 1. října jsem začala pracovat v Mondelez UK. Mám úžasnou možnost pracovat v marketingu značky Cadbury na obrovském trhu, kde se dějí velké věci. 

Tak jsem si sbalila své věci (všechno co k životu potřebuji do dvou kufrů a jednoho příručního zavazadla), rozloučila jsem se a nasedla na letadlo do Londýna. Samozřejmě jsem dělala tvrďačku a pak jsem se jak mimčo rozbrečela v letadle (ale to nikomu neříkejte,jo?).




Takže tento blog je způsob, jak říct mé rodině a přátelům, že jsem stále na živu a pořád si ten život užívám. Navíc mým skromným přáním je se s vámi podělit nové podněty z každodenního života, o ten "čistý pocit objevování, který dělá život  vzrušujícím" z citátu Juliana A., mého oblíbeného fylozofa a člověka ;)

Příjemné čtení!

Ráda od vás uslyším vaše názory.

Vaše Brambůrka